Tuotteet

Hiusten kunnon ylläpito vaatii oikeat juuri sinulle sopivat hiustuotteet. Tarkkaan valitusta tuotevalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle sopivat hoito- ja muotoilutuotteet.

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme luonnonkosmetiikalla. Tanskalainen Zenz Organic tuotesarja joutsenmerkitty, se sopii hajusteallergikoille, raskaana oleville ja lapsille. Hiustenhoitosarja perustuu luonnollisiin ainesosiin ja huolehtii sekä terveydestä, että ympäristöstä.

Vegaaneille ja muillekin silmänruuaksi ja hiusten herkuksi otimme myyntiin ja käyttöön Ruotsalaisen Maria Nila tuotesarjan. Herkulliset tuoksut tulevat vähemmän allergisoivista hypoparfyymeista. Maria Nilan tuotteita ei testata eläimillä ja tuotteet ovat 100%:n vegaanisia. Yhteistyö ympäristö-ja kestävyysprojekti Plan Vivon kanssa mahdollistaa sen, että sarjan tuotteet ovat ilmastokompensoituja

Pohjoismaalainen ID Hair uudisti tuotesarjansa ja nyt tuotteet on parabeenittomia, sulfiitittomia, gluteenittomia, vegaanisia ja hypoparfymoituja. Pakkaukset on lisäksi valmistettu kierrätymuovista. Lisäksi myynnissä meillä on hajusteeton KC:n No Nothing -sarja, KC Colormask -värihoitonaamiot.

Käytössämme on sekä värjäyksissä että kiharakäsittelyissä hellävaraiset KC Professional ja Id Hair Paint Free -sarjat. Kiharat teemme ainoastaan hajusteettomalla KCperm Multiwave sensitivella ja värjäyksissä on saatavilla hajusteeton, ammoniakiton ja PPD-vapaa väri Id Hair Paint Free. Lisäksi kiiltoa ja herkullisen ihania sävyjä tuomaan käytämme KC:n Luxima kiiltosävytettä.

Olemme asiakkaiden toiveesta ottaneet myös kasvivärit käyttöön. Radicon Colour Me Organic on kestoväri, joka on valmistettu sertifioiduista luonnonmukaisista ainesosista (kasveista). Hiusväri sisältää 100% orgaanisia kasviaineosia, eikä ollenkaan synteettisiä raaka-aineita. Ayurvedisista yrteistä valmistettu väri hoitaa, värjää hellävaraisesti hiukset ja jättää iholle ihanan hemmoitellun tunteen.

Kasvivärin ja ID hair Paint Free:n lisäksi meillä kolmas PPD vapaa värisarja Goldwell Elumen. Tällä värisarjalla pystymme luomaan upeita valoa heijastavia värejä jopa hyvin huonokuntoiseen hiukseen.

Käytössämme on myös hiuksilleen erityistä huomiota kaipaaville Olaplex. Olaplex myydään lisäpalveluna värjäyksen ja permanentin yhteydessä ja se on saatavilla myös leikkauksen yhteydessä tai pelkkänä hoitona.

Sivun alkuun